Senarai Pemain JDT Musim 2014

Walaupun belum diumumkan secara rasmi pemain JDT musim 2014, namun perkara ini sudah terlebih awal sampai di telinga orang ramai. Antara pemain yang bakal menyarungkan jersi merah biru musim hadapan;


1.  Norfarhan Muhammad 

2.  Mohd Shakir Shaari

3.  Azizi Matt Rose

4.  Mohd Daudsu Jamaluddin

5.  S. Subramaniam

6.  Mohd Amri Yahya

7.  Asraruddin putra Omar

8.  Mahali Jasuli

9.  Norazlan Razali

10. Mohd Amirulhadi Zainal

11. Mohd Nazrin Nawi

12. Pablo Aimar

13. Braulio Nobrega Rodriguez

14. Mohd Irfan Fazail

15. Mohammad Fadhli Shas


Manakala nama besar seperti Norshahrul Idlan Talaha, Safiq Rahim, Mohd Nurul Azwan Roya, Mohd Aidil Zafuan Radzak masih dikekalkan. Kesemua pemain sudah pun menandatangani surat persetujuan bersama Johor Darul Takzim (JDT) pada musim akan datang. 


Comments

hakimi 21 points / 6 Nov 13 / Like / Reply

ini tidak adil

hihi 16 points / 6 Nov 13 / Like / Reply

nice JDT

ore kelate 22 points / 6 Nov 13 / Like / Reply

kita tunggu dan lihat jelah

johor babi 23 points / 6 Nov 13 / Like / Reply

nk yg star2 je

Fans JDT 40 points / 6 Nov 13 / Like / Reply

ai x kan ambil sume nie kot x caye la

johor kimak 22 points / 6 Nov 13 / Like / Reply

sakai lahhh johor amik yang star2 tapi kalah jugak....bodoh johor...

hmmmm 27 points / 6 Nov 13 / Like / Reply

hmmmmmm

Muadzam 25 points / 6 Nov 13 / Like / Reply

Norfarhan belum buat kepetusan

muhammad 17 points / 6 Nov 13 / Like / Reply

x adil...pemain yg kelantan nk ambil mesty kau dh ambil bengap btul

GOMO KELATE GOMO 22 points / 7 Nov 13 / Like / Reply

bodo TMJ JOHOR nie !

care 17 points / 7 Nov 13 / Like / Reply

jadi lah penyokong yg profesional jika mahu melihat pemain yg profesional... jgn bodoh membodoh orang nanti yang bodoh diri sendiri... perpindahan pemain perkara biasa dalam bolasepak. umpama kita bekerja di suatu syarikat, ada tawaran lebih kita lari ke syarikat lain. hanya yg mempunyai mental yg kuat sahaja yang akan bertahan di suatu tempat dlm jangkamasa yg lama...jadilah fanatik untuk pasukan bukan untuk pemain pasukan itu... all the best to all player... TRW always in my heart.

JDT BABI 23 points / 7 Nov 13 / Like / Reply

SETAKAT BELI PEMAIN HEBAT2 ASHIK KALAH WAT APE...bodoh punya JDT ....maksud JDT TU IALAH johor dah tewas....tgk mcm pasukan kelantan walaupon pemain die TMJ dah beli pergi final baru2 ni lepas tu kena belasah 6 bebalas 1 teruk teruk teruk .....perak yang lemah tu pon boleh kalah kan.....ckp kat TMJ SIMPAN SAJA DUIT TU PERGI UMRAH

JDT-rian 23 points / 7 Nov 13 / Like / Reply

Pehal nak carut carut neh ? Jealous ? --"

This Is Pantai Timur 24 points / 7 Nov 13 / Like / Reply

Bukan Norfarhan pi Trengganu ke musim depan???

kelate 25 points / 21 Nov 13 / Like / Reply

mangkuk hayun

Balok Boy 20 points / 23 Nov / Like / Reply

Kenapa nak iri hati. Duit banyak bukan hutang dan kau orang

pablo aimar 24 points / 24 Nov / Like / Reply

siapa yang cakap bodoh tempat dia di neraka faham

Amir 19 points / 7 Dec / Like / Reply

Alang'2 TMJ banyak duit. Baik TMJ beli '''RONALDINHO''' je.. Eh! Aku Dengar TMJ nk Beli RONALDINHO ea?

Jamban Dalam Tongkang 34 points / 5 Feb / Like / Reply

Dasat la johor

Jenny 15 points / 31 Mar / Like / Reply

You need targeted traffic to your website so why not get some for free? There is a VERY POWERFUL and POPULAR company out there who now lets you try their website traffic service for 7 days free of charge. I am so glad they opened their traffic system back up to the public! Sign up before it is too late: http://ow.ly/sXRuL Jenny http://derPir.at/gm1

#3861232 14 points / 6 Aug / Like / Reply

jdt hebat jangan main-main dengan Johor nanti Johor luaskan kuasamu wahai Johor

#3262695 19 points / 6 Aug / Like / Reply

jdt hebat jangan main-main dengan Johor nanti Johor luaskan kuasamu wahai Johor

#3936209 17 points / 9 Aug / Like / Reply

hoi bodo johor beli pemain star menang daripada kalah macam kelantan kalah babi punya orang yang komen bodoh orang kelantan kimak dan penyakong yang lain daripada penyokang kelate kawe anal kelate

#3760694 16 points / 9 Aug / Like / Reply

orang pantai timur bodoh sial kimak babi bangang kelate in the best daripada penyokong setia kelantan

#7433538 17 points / 9 Aug / Like / Reply

LUASKAN KUASAMU JOHOR,HIDUP MATI JOHOR,AYUH MERAH BIRUKU,SETIA BERSAMAMU JOHOR,BANGKITKAN SEMANGATMU JOHOR,JOHOR IN THE BEST,ALE ALE JOHOR,LUCIANO,DIAZ,MARCOS YOU BEST,TMJ YANG TERBAIK.DARIPADA:PENYOKONG SETIA JOHOR.AWAS......

#8814856 27 points / 11 Aug / Like / Reply

kenapa tidak ambil eto atau anelka kan bagus.boleh menang kalau ade diorang....

#6860159 12 points / 11 Aug / Like / Reply

kenapa tidak ambil eto atau anelka kan bagus.boleh menang kalau ade diorang....

News Tags