LIVE GAMES
KELANTAN
1 0 84:10
JOHOR DT
TEKA
MET News

Senarai Pemain JDT Musim 2014

6 November 2013 20 Popularity  

Share this on anywhere you want!

Walaupun belum diumumkan secara rasmi pemain JDT musim 2014, namun perkara ini sudah terlebih awal sampai di telinga orang ramai. Antara pemain yang bakal menyarungkan jersi merah biru musim hadapan;


1.  Norfarhan Muhammad 

2.  Mohd Shakir Shaari

3.  Azizi Matt Rose

4.  Mohd Daudsu Jamaluddin

5.  S. Subramaniam

6.  Mohd Amri Yahya

7.  Asraruddin putra Omar

8.  Mahali Jasuli

9.  Norazlan Razali

10. Mohd Amirulhadi Zainal

11. Mohd Nazrin Nawi

12. Pablo Aimar

13. Braulio Nobrega Rodriguez

14. Mohd Irfan Fazail

15. Mohammad Fadhli Shas


Manakala nama besar seperti Norshahrul Idlan Talaha, Safiq Rahim, Mohd Nurul Azwan Roya, Mohd Aidil Zafuan Radzak masih dikekalkan. Kesemua pemain sudah pun menandatangani surat persetujuan bersama Johor Darul Takzim (JDT) pada musim akan datang. 

hakimi
06 November 2013

ini tidak adil

hihi
06 November 2013

nice JDT

ore kelate
06 November 2013

kita tunggu dan lihat jelah

johor babi
06 November 2013

nk yg star2 je

Fans JDT
06 November 2013

ai x kan ambil sume nie kot x caye la

johor kimak
06 November 2013

sakai lahhh johor amik yang star2 tapi kalah jugak....bodoh johor...

hmmmm
06 November 2013

hmmmmmm

Muadzam
06 November 2013

Norfarhan belum buat kepetusan

muhammad
06 November 2013

x adil...pemain yg kelantan nk ambil mesty kau dh ambil bengap btul

GOMO KELATE GOMO
07 November 2013

bodo TMJ JOHOR nie !

care
07 November 2013

jadi lah penyokong yg profesional jika mahu melihat pemain yg profesional... jgn bodoh membodoh orang nanti yang bodoh diri sendiri... perpindahan pemain perkara biasa dalam bolasepak. umpama kita bekerja di suatu syarikat, ada tawaran lebih kita lari ke syarikat lain. hanya yg mempunyai mental yg kuat sahaja yang akan bertahan di suatu tempat dlm jangkamasa yg lama...jadilah fanatik untuk pasukan bukan untuk pemain pasukan itu... all the best to all player... TRW always in my heart.

JDT BABI
07 November 2013

SETAKAT BELI PEMAIN HEBAT2 ASHIK KALAH WAT APE...bodoh punya JDT ....maksud JDT TU IALAH johor dah tewas....tgk mcm pasukan kelantan walaupon pemain die TMJ dah beli pergi final baru2 ni lepas tu kena belasah 6 bebalas 1 teruk teruk teruk .....perak yang lemah tu pon boleh kalah kan.....ckp kat TMJ SIMPAN SAJA DUIT TU PERGI UMRAH

JDT-rian
07 November 2013

Pehal nak carut carut neh ? Jealous ? --"

This Is Pantai Timur
07 November 2013

Bukan Norfarhan pi Trengganu ke musim depan???

kelate
21 November 2013

mangkuk hayun

Balok Boy
23 November 2013

Kenapa nak iri hati. Duit banyak bukan hutang dan kau orang

pablo aimar
24 November 2013

siapa yang cakap bodoh tempat dia di neraka faham

Amir
07 December 2013

Alang'2 TMJ banyak duit. Baik TMJ beli '''RONALDINHO''' je.. Eh! Aku Dengar TMJ nk Beli RONALDINHO ea?

Jamban Dalam Tongkang
05 February 2014

Dasat la johor

Jenny
31 March 2014

You need targeted traffic to your website so why not get some for free? There is a VERY POWERFUL and POPULAR company out there who now lets you try their website traffic service for 7 days free of charge. I am so glad they opened their traffic system back up to the public! Sign up before it is too late: http://ow.ly/sXRuL Jenny http://derPir.at/gm1

Leave a Reply